Lõika tugevast fooliumist neli tükki ning määri need võiga. Jaota kalafilee neljaks tükiks, viiluta sibul ja küüslauk.
Aseta kalatükid fooliumitükkidele, peale sibula- ja küüslauguviilud. Maitsesta ürdisoola ja värskete ürtidega. Tõsta igale kalatükile lusikatäis hapukoort.
Sulge fooliumipakid hoolega ning aseta kalapakid grillrestile. Küpseta kuumadel sütel umbes 15 minutit või 200-kraadises ahjus 15-20 minutit.
Ava fooliumipakk ettevaatlikult ning kontrolli, kas kala on küps.
Polnud viga, lihtne valmistada. Panin sulatatud juustu ja 20% hapukoort. See viimane oleks võinud tegelikult olemata jääda, juurde enam midagi maitsele ei andnud.
Fooliumis küpsetatud kala
Serveeri fooliumis küpsetatud kala kergelt keedetud aedviljade, leiva ja varajaste kartulitega.