Spinatisupp sidrunilõhnaliste vasikalihapallidega

Värske sidrunimaitsega supp.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

300 g vasikahakkliha

0.5 sl riivsaia

1 munakollane

0.5 sidruni riivitud koor

1 l lihapuljongit

3 sl nisujahu

1 dl 35% rõõska koort

375 g sügavkülmutatud hakitud spinatit

soola ja valget pipart

Valmistamine

Sega riivsai poole vahukoorega suures kausis ning lase 10 minutit paisuda.

Lisa riivitud sidrunikoor ja munakollane ning sega hoolega. Vormi hakkmassist väikesed ümmargused lihapallid.

Kuumuta puljong keemiseni. Lisa peene nirena pidevalt segades omavahel segatud jahu ja vahukoor. Kuumuta keemiseni. Lisa spinat, sega.

Pane lihapallid ettevaatlikult spinatisupi sisse. Keeda tasasel kuumusel 5 minutit. Valmis frikadellid kerkivad supi pinnale.

Maitsesta soola ja pipraga, serveeri maitsva võileivaga.

Felix ® Sverige retsept (Citrondoftande kalvfrikadeller i spenatsoppa). Pildi tegi ÜLLEKAS.

LISA KOMMENTAAR

Üllekas
postitatud 02.07.2010 16:06

Tegu iseenesest küllaltki lihtsa ja kiire roaga. Lihapallid olid mõnusalt sidrunilised. Supiga koos igati hea kraam. Ise oleksin ehk ka supi sisse veel sortsukese sidrunimahla lisanud. Teen kindlasti veel.