Vokitud aedviljad

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 sl õli

3 küüslauguküünt

0.5 tl riivitud ingverijuurt

100 g ribadeks lõigatud porgandit

100 g ribadeks lõigatud jaapani redist (daikon)

100 g ribadeks lõigatud porrut

100 g ribadeks lõigatud paprikat

100 g ribadeks lõigatud hiina kapsast

50 g mungoa idandeid

0.25 tl punast karripastat

1 tl sojakastet

1 sl sidrunimahla

Valmistamine

Kuumuta wokis õli, lisa küüslauk ja ingver ning prae paar sekundit.
Lisa ribadeks lõigatud aedviljad. Prae pidevalt segades seni, kuni aedviljad on peaaegu pehmed, aga siiski veel hamba all krõmpsuvad.
Viimasena lisa hiina kapsas, seejärel mungoaidandid. Maitsesta.
Serveeri riisiga, aga sobib ka lisandiks liharoogade juurde.

Retsept on pärit soomlaste Bon Appetit saatest (YLE TV, Kasvis-wok)

LISA KOMMENTAAR