Eestiaegne okroška

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

3 l külma kalja

200 g küpsetatud linnuliha

200 g küpsetatud vasikaliha

200 g küpsetatud veiseliha

200 g keedetud veisekeelt

100 g taist sinki

2 sl hakitud värsket tilli

ja murulauku

5 tk keedetud muna

200 g hapukoort

4-5 tk värsket kurki

3-4 tk väikest keedetud peeti

soola ja musta pipart

suhkrut

Valmistamine

Lõika liha väikesteks kuupideks. Koori peedid ja kurgid ning lõigu tükkideks. Koori kõvakskeedetud munad ja lõika väikesteks tükkideks.

Sega kõik ained ja maitsesta. Lõpuks vala peale külm kali.

Peeter Kardi retsept ilmus ajalehes Postimees Ekstra 1.8.1998

LISA KOMMENTAAR