India panniroog

Vürtsikas panniroog kartuli, porgandi ja lillkapsaga.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

6 kartulit

2 porgandit

300 g lillkapsast

2 sl õli

1 tl garam masalat

0.5 tl kollajuurt ehk kurkumit

1 tl soola

2 sl värsket hakitud koriandrit või peterselli

Jogurtikaste:

2 dl maitsestamata jogurtit

1 purustatud küüslauguküüs

2 tl värsket hakitud või 1 tl kuivatatud münti

Valmistamine

Koori kartulid ja porgandid ja lõika parajateks kuubikuteks. Jaota lillkapsas väikesteks õisikuteks.

Kuumuta suurel pannil õli, lisa garam masala ja kollajuur ning kuumuta kergelt läbi.

Lisa aedviljad, maitsesta soolaga ning prae 15-20 minutit keskmisel kuumusel, aeg-ajalt segades, kuni köögiviljad on (krõmps)pehmed.

Lisa koriander.

Maitsesta jogurt küüslaugu ja mündiga. Serveeri india pannirooga jogurtikastme ja maitsva nisuleivaga.

Nipid ja soovitused:

Retsept on mugandatud Rootsi ajakirjast Arlaköket (3/2000, Indisk grönsakspytt). Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 03.11.2010 21:22

Mul olid tükid vist suuremad kui vaja,sest 15 minutiga nad läbi ei küpsenud,olid veel täitsa toored.Küpsetasin siis kauem.Jätsin kergelt krõmsuvaks.Oli täitsa mõnus.

Pille
postitatud 31.01.2024 18:40

Zoosi tehtud pilt ka: