Mitte külis päris traditsiooniline USA lõunaosariikide cornbread (too käib kindlasti petipiimaga), aga siiski maitsev küpsetis, mis sobib nii supi kõrvale kui ka niisama võiga söömiseks.
Kuumuta ahi 200 kraadini. Vala õli 24 cm koogivormi ning pane taina valmistamise ajaks ahju kuumenema (vormi ja õli eelnev kuumutamine aitab kaasa krõbeda leivakooriku tekkimisele.)
Sega kuivained omavahel.
Klopi munad piimaga lahti, sega kuivainete juurde. Sega tainas õrnalt ja kiiresti läbi.
Kalla kuumutatud ahjuvormi ning küpseta siis umbes 30 minutit, kuni maisileib on pealt kuldne, vormi servadest veidi lahti löönud ning keskele torgatud puutikk kuivaks jääb.
Maisileib väikese tšilliga
Mitte külis päris traditsiooniline USA lõunaosariikide cornbread (too käib kindlasti petipiimaga), aga siiski maitsev küpsetis, mis sobib nii supi kõrvale kui ka niisama võiga söömiseks.