Menemen ehk munahüüve Türgi moodi

Roog ise on gluteenivaba, aga seda soovitatakse süüa pita-leivaga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 rohelist paprikat

3 küpset suuremat tomatit

4 muna

4 sl oliiviõli

1 tl soola

Valmistamine

Haki tomatid ja paprikad väikesteks kuubikuteks. 

Kuumuta pannil õli. Lisa paprikakuubikud ja näpuotsaga soola. Kata pann kaanega ning kuumuta tasasel tulel, kuni paprika on pehme.

Siis lisa tomatid ja kuumuta, kuni tomatitükid on lagunenud.

Vispelda munad ülejäänud soolaga katki, siis kalla pannile. Kuumuta pidevalt segades, kuni tomati-paprika-munapuder on kenasti segunenud ja munad hüübinud. 

Tõsta pann tulelt ja serveeri. 

Loe veel:

  • Özlem's Turkish Table menemen (rohelise paprika, sibula, tomati ja fetaga)

Retsept siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 19.03.2017 09:58

Kasutaja Tsheburashka on sellise pildi saatnud: