Antud sibulakaste on imemaitsev briti klassiku toad-in-the-hole ja kartulipudru kõrvale. Kuna antud vorstivormiroa retseptis on juba röstitud sibulat, siis oleme Delia retsepti veidi muutnud. Ainete kogused on täpselt samad, ent kogu kaste valmistatakse pliidil.
Lõika sibulad viiludeks. Kuumuta pannil õli, lisa suhkur ja sibulad. Kuumuta tasasel kuumusel 10-15 minutit, kuni sibulad on tumekuldsed ja karamelliseerunud.
Kui sibulad on karamelliseerunud, sega juurde jahu. Nüüd klopi juurde Worchesteri kastme ja sinepipulbriga segatud puljong. Kuumuta kaste keemiseni ja keeda tasasel tulel umbes 5 minutit.
(Delia segab sibulad algselt 1 tl õli ja suhkruga ning röstib need 220-kraadise ahju ülaosas kergelt kuldseks. Siis kallab sibulad pannile, lisab ülejäänud õli ning jätkab ülaltoodud retsepti järgi).
Retsept on mugandatud Delia Smithi raamatust "How to Cook Book One" (Roasted-onion Gravy)
Delia sibulakaste
Antud sibulakaste on imemaitsev briti klassiku toad-in-the-hole ja kartulipudru kõrvale. Kuna antud vorstivormiroa retseptis on juba röstitud sibulat, siis oleme Delia retsepti veidi muutnud. Ainete kogused on täpselt samad, ent kogu kaste valmistatakse pliidil.