Soojad juustuleivad

Soojad võileivad tomati, juustu ja singiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

8 viilu röst- saia

4 tl Dijoni sinepit

4 viilu sinki

200 g riivitud juustu

4 tk viilutatud tomatit

Garneering:

hakitud punast sibulat

värsket basiilikut

Valmistamine

Määri neljale saiaviilule sinepit. Aseta igale saiaviilule singiviil ning kata poole riivjuustuga. Siis aseta peale teine saiaviil, kata need tomativiilude ja ülejäänud riivjuustuga.
Küpseta 225-kraadise ahju keskosas 10-15 minutit.

Serveerimisel kaunista soojad juustuleivad punasibula ja basiilikuga.

Taani retsept (Varme ostebrød), pildi tegi KOOGI KATA.
LISA KOMMENTAAR

Koogi Kata
postitatud 17.05.2010 21:19

Väga maitsvad tulid. See, palju tomatit kulub, sõltub muidugi tomati suurusest.