Tegemist on nn 0-punkti supiga, nii et seda võib süüa niipalju, kui isu on. 1 portsjon annab 100 kalorit.
õli
1 sibul
2 porrut
2 küüslauguküünt
400 g konservitud purustatud tomateid
2 porgandit
500 g kapsast
1,2 l kuuma aedviljapuljongit
350 g suvikõrvitsat
100 g aedube
1 sl palsamiäädikat
soola ja musta pipart
hakitud siledalehelist peterselli
Haki sibulad ja porrud peenelt, purusta küüslauk. Lõika porgand ja suvikõrvits väikesteks kuubikuteks, kapsas ribadeks ning aedoad pikuti neljaks.
Kuumuta suures potis veidi õli ja hauta sibul ja porru pehmeks (u 5 minutit), vajadusel lisa tilk vett.
Lisa ülejäänud aedviljad, v.a. suvikõrvits, oad ja petersell. Sega, lisa kuum puljong ning hauta 30 minutit.
Lisa suvikõrvits ja oad, maitsesta soola, pipra ning äädikaga ning keeda veel 5 minutit.
Valmis supile puista peale peterselli. Retsept on pärit Becky Johnsoni raamatust "Pure Points 2" (Satisfying vegetable soup). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Väga maitsev. Üllatusena sõi mees kolm taldikutäit ja kiitis :)
Väga hea supp!
Kaalujälgijate aedviljasupp
Tegemist on nn 0-punkti supiga, nii et seda võib süüa niipalju, kui isu on. 1 portsjon annab 100 kalorit.