300 g tagliatelle't
Spinati-krevetikaste:500 g sügavkülmutatud krevette
250 g külmutatud spinatit
0.5-1 dl vett
3 sl nisujahu
5 dl väherasvast piima
2-3 dl riivitud tugevamaitselist juustu
0.5 tl soola
tubli noaotsatäis riivitud muskaatpähklit
Sulata ja koori krevetid.
Keeda makaronid ’al dente’.
Pane külmutatud spinat koos veetilgaga potti ja sulata aeglaselt. Lõika väiksemateks tükkideks ja pressi liigne vesi välja.
Klopi potis jahu vähese piimaga ühtlaseks pastaks, siis lisa ülejäänud piim ja kuumuta pidevalt segades keemiseni. Lisa juust ja kuumuta, kuni juust on sulanud. Maitsesta soola ja muskaadiga. Sega juurde spinat ja kooritud krevetid.
Kuumuta kaste läbi ja serveeri kohe kurnatud makaronidega.
Rootsi ICA kuriren retsept (Pasta med spenat- och räksås). Pildi tegi TSHEBURASHKA.
Tagliatelle makaronid spinati-krevetikastmega