Pilvikusalat melissiga

Pilvikusalatit võib süüa iseseisvana, kaunistades melissilehtedega või kasutada soojade võileibade katteks (peale juustutükk, alla melissileht) ning pannkookide täidisena. Kui soolatud pilvikuid käepärast pole, võib kasutada ka muid soolaseeni.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 l pilvikuid või muid soolaseeni

4 sibulat

1 sl või rohkem sidrunmelissi

4 keedetud kartulit

peterselli

paprikapulbrit

õli

Valmistamine

Tükelda leotatud pilvikud, peenesta keedetud kartul ja sibul. Sega kõik ained peenestatud melissi, maitseainete ja õliga.

Loe veel:

Aive Luigela retsept ilmus ajalehes Terviseleht (32/2000, "Meliss pikendab noorust"). Pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 18.05.2010 19:13

Päris mõnus salat.Mulle täitsa meeldis,mehele mitte eriti.

Pille
postitatud 12.03.2024 09:49

Zoozi pilt ka:

Ilse
postitatud 12.03.2024 09:47

Mulle meeldis, melissi käepärast ei olnud ja kasutasin melissi asemel õrnu,noori piparmündi lehti. Mulle maitses.