240 g nisujahu (4 dl)
100 g riivitud juustu (u 2,5 dl)
2 tl küpsetuspulbrit
0.5 tl soola
50 g pehmet võid
200 g hapukoort
Täidis:100-150 g riivitud juustu
Peale:määrimiseks muna
soovi korral mooniseemneid või seesamiseemneid
Sega jahu, riivjuust, küpsetuspulber ja sool. Näpista juurde pehme või. Lisa hapukoor ja sega tainas ühtlaseks.
Rulli tainas kergelt jahusel laual õhukeseks kettaks. Lõika ketas 12 sektoriks. Tõsta iga sektori laiemasse otsa veidi riivjuustu ja keera laiemast otsast alates rulli.
Tõsta sarvesaiad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning määri pealt munaga. Soovi korral puista peale veidi mooni- või seesamiseemneid.
Küpseta 225-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni sarvesaiad on kuldsed.
Mugandatud Ruokamaailma retseptist 'Aamiaisjuustosarvet'.
Väga head!!Tegin juustu-singi täidisega!!
Päris maitsvad :)) Ise tegin seesamiseemnetega.
Ahjusoojalt külma piimaga...mmmm Lisasin sarvekseste sisse juustu ja sinki. väga maitsev!
Mis juustuga te teinud olete? Ise tegin Atleediga ja jäid kuidagi maitsetud, st tugevama maitsega juust oleks võinud olla.. või siis paprikapulbrit jahu sisse...
väga head ja kiirelt valmivad. Täidiseks läks juust ja sink ning peale seesamiseemned
Kerge valmistada ja ahjusoojalt väga maitsvad!
Juustusarved
Hommikusöögilauale sobivad pehmed juustusarved, mis valmivad üsna kiiresti.