Tomati-kanavardad

Salveiõlis marineeritud kana-kirsstomativardad. 

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g kanafileed

4 sl rapsiõli

potitäis salveid

250 g kirsstomateid

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika kanaliha 2 cm kuubikuteks.

Kuumuta salveilehti paar minutit hästi tasakes õlis, nii et õli oleks veidi salveimaitseline. Jahuta õli, lisa kanalihakuubikud ja lase 2 tundi maitsestuda.

Torka kanakuubikud, kirsstomatid ja salveilehed vaheldumisi varraste otsa ning küpseta grillahjus või sütel. Grillimise ajal pintselda vardaid paar korda salveiõliga.

Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri.

Soomlaste Herkkutori lehelt pärit retsept. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 28.06.2017 23:35

Maitsev! Võiks ka kintsulihaga proovida, mul kipub filee alatasa üle küpsema :P