Piprane sinep

Rosee-, rohelise ja tavalise musta pipraga maitsestatud teravamaitseline sinep.

Kogus
3-4 väikest purki
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Valmistamine

Kuumuta rõõsk koor keemiseni. Sega potis sinepipulber ja suhkur, lisa keev koor. Jahuta.
Klopi munad katki, lisa jahtunud sinepisegu sisse. Kuumuta segu pidevalt segades keemiseni. Jahuta veidi, lisa äädikas ja maitseained.

Jaota 3-4 väikesesse purki ning säilita jahedas.

Nipid ja soovitused:

  • Retseptis ei täpsustata, aga oletan, et pipraterad tuleks kergelt uhmris peenestada.

Loe veel:

Soome K-Marketi retsept (Jouluideoita 1999, Pippurinen sinappi). Juuresolevad fotod saatis kasutaja ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 21.12.2008 18:28

mees sõi lusikaga kohe, nii hea oli.

zoozi
postitatud 01.01.2009 21:00

Mina muljusin piprateri kergelt.

zoozi
postitatud 19.12.2009 22:59

Kasutasin seekord Colmans sinepipulbrit nagu retseptis antud.Varem kasutasin meie sinepiplbrit.Siis esimesega jäi magusam.Varasemad sinepid olid paremad.

zoozi
postitatud 05.11.2010 14:19

nüüd viimane kord tehes jäi hästi vedel,ei teagi miks:(

Silja
postitatud 08.12.2010 20:17

Aga soola üldse pole vaja? Mulle tundub hetkel jube mage...