Lehttainas küpsetatud veisefilee

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

600 g veise sisefileed

2 sl võid

soola ja musta pipart

500 g lehttainast

määrimiseks muna

Valmistamine

Puhasta toasoe filee kelmetest.  Kuumuta pannil või, lisa fileetükk ja pruunista see ümberringi. Maitsesta filee soola ja pipraga. Lase veidi jahtuda. 

Rulli lehttainas õhukeseks plaadiks ning keera kergelt jahtunud fileetükk lehttaina sisse. Määri pealt munaga ja küpseta 225-kraadises ahjus umbes 20 minutit.

Tõsta filee ahjust, lase umbes 10 minutit seista ja lõika siis viiludeks. Kõrvale paku näiteks krevetihautist ja sidrunirisotot.

Retsept on pärit ajakirjast Kodu & Aed (veebruar 2004, Filee taignakasukas)

LISA KOMMENTAAR