Lõika toored ürdid peeneks, peenesta küüslauk. Sega kõik maitseained ja õli ühtlaseks massiks.
Tee lihasse pikisuunas sügav sisselõige ja vajuta liha raamatuna laiali. Hõõru avatud pinnale 2/3 maitsesegust, keera liha tihedalt rulli ja kinnita heleda puuvillase nööriga. Kata rulli pind ülejäänud maitseseguga.
Pane rull küpsetuskotti, lõika sellesse auruava ja küpseta 175-kraadises ahjus 1,5-2 tundi.
Võta liha kotist välja ja mässi veerand tunniks fooliumisse (siis saad mahlasema prae, mida on kergem lõigata).
Kurna praeleem ja serveeri prae juurde.
Maire Suitsu retsept ilmus ajakirjas Eesti Naine (Veebruar 2002). Pildi tegi LIILIA.
Ürdimaitseline sealiharull
Küpsetuskotis jääb liha mahlane.