Tšillikannelloonid

Cannelloni on torujas pastatoode, mis täidetakse ning küpsetatakse ahjus.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

12 lasanjeplaati või cannelloni pastatoru

250 g tšillikastmega maitsestatud kodujuustu

2 dl riivitud juustu

Tomatikaste:

1 sibul

1 sl suhkrut

400 g konservitud purustatud tomateid

1 tl soola

1 küüslauguküüs

1 tl paprikapulbrit

musta pipart

1 aedviljapuljongikuubik

Valmistamine

Keeda lasanjeplaate paarikaupa rohkes kergelt soolaga maitsestatud vees umbes 4 minutit. Tõsta ettevaatlikult veest välja, nõruta ning tõsta igale lasanjeplaadile 1 sl tšilliga maitsestatud kodujuustu. Keera rulli ning aseta ahjuvormi.

Valmista tomatikaste. Koori ja haki sibul. Pane koos tomatite, purustatud küüslaugu, suhkru, soola ja maitseainetega köögikombaini ning püreesta kergelt. Kalla potti, lisa puljongikuubik ning kuumuta pidevalt segades keemiseni.

Kalla kaste lasanjerullidele, puista peale riivjuust.

Gratineeri 200-kraadises ahjus 20-25 minutit. Serveeri rohelise salatiga.

Loe veel:

Rootsi Arla retsept (Chilicanneloni)

LISA KOMMENTAAR