Brasiilia riisipuding kohvi ja kookosega

Lihtne riisidessert.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

3 dl piima

4 dl kookospiima

100-125 g ümarateralist pudruriisi

50 g suhkrut

3 sl kanget musta kohvi

Valmistamine

Sega potis piim, kookospiim, riis, suhkur ja kohv. Kuumuta tasakesi keemiseni ja hauta tasasel tulel 30-40 minutit pidevalt segades, kuni riis on pehme.

Serveeri kuumalt või külmalt.

Retsept on briti ajakirjast Good Food (August 1999, Brazilian coconut & coffee rice pudding), pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 12.08.2016 20:02

Mul oli u 110 g riisi ja sai täpselt paras. Soojalt meeldis rohkem. Külmalt ei saanudki aru, kas häiris rohkem kookose ja kohvi kooslus või sai mul kohv liiga kange või oleks võinud natuke suhkrut rohkem olla. Serveerisin šokolaadiga ja lisasin seda pärast rohkem juurde, sest kui igas ampsus oli šokolaadi, siis oli kohe palju parem :)