Lõika viinerid väiksemateks tükkideks ning pruunista kergelt pannil. Tõsta kõrvale.
Kuumuta pannil õli, sega juurde nisujahu ja kuumuta, kuni jahu on helepruun. Lisa puljong ja kuumuta keemiseni. Lisa pärlsibulad ja tükeldatud marineeritud kurk. Lisa sinep, ketšup ja pipar. Hauta tasasel tulel umbes 10 minutit. Lõpus lisa praetud viinerid ja kuumuta läbi.
Kaunista murulauguga, serveeri keedetud kartulite või kartulipudru ja värske salatiga.
Kasutasin Saaremaa juustuviinereid, Meira ketšupit ja Meira mahedat sinepit (kollane tuub rohelise sildiga), Barilla Basilico tomatikastet ning Felixi pärlsibulaid. Minu ammune foto ka:
Sinepine viinerikaste
Sinepine viinerikaste pärlsibulate ja marineeritud kurgiga. Viimased lisavad kastmele nii põnevat maitset kui ka krõmspuva tekstuuri.