Tsitruseline suitsulõhesalat pähklitega

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

punast nn verigreipi

1 apelsin

1 laim

lehtsalatit - nt lollo rosso, frisee-

ja tammelehesalatit

1 karp vesikressi

200 g külmsuitsulõhet

50 g hakitud sarapuupähkleid

50 g oliiviõli

1 tl Santa Maria ürdi-küüslaugu liha üldmaitseainet

Valmistamine

Loputa ettevaatlikult salatilehed ja pane köögipaberile nõrguma. Koori tsitrused ja eralda sektorid, eemalda pisut kibe valge vahekiht. Viiluta vajadusel külmsuitsulõhe.
Valmista salatikaste: lisa õlile ürdi-küüslaugu lihamaitseainet ja pisut laimimahla ning sega hoolega. Lase veidi maitsestuda.
Rebi salatilehed väiksemaks ja lao läbisegi koos ülejäänud ainetega taldrikule või kaussi. Peale nirista salatikastet ja raputa pähklipuru. Kaunista murulauguga.

LISA KOMMENTAAR