Pidulik põldvutimunasalat

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

Põhikomponendid:

ribadeks lõigatud keedetud või praetud kalkuniliha (rinnaliha)

ribadeks lõigatud nõrgalt marineeritud seeni

keedetud ja kooritud ja poolitatud vutimuna

Värviks võib lisada:

tomatit

paprikat

redist

Salatikaste:

150 g õli

sidrunit (0.5 dl mahla) või 3% laua- äädikat

soola

suhkrut

musta pipart

sidrunmelissi

tilli

Valmistamine

Võta aineid suvalises koguses vastavalt sööjate arvule, arvestades umbes 150 g salatit sööja kohta.
Aseta ained klaasalusele kihiti, vala peale salatikaste.

Retsept on Linda Petti raamatust Munatoite, 1987
LISA KOMMENTAAR