Hapukapsa-sealihahautis

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

300 g sealiha

2 sibulat

3 porgandit

2 haput õuna

500 g hapukapsast

3 dl lihapuljongit

0.5 tl piprasegu

soola

2 tl suhkrut

Valmistamine

Pruunista liha väheses õlis.

Haki sibul, viiluta porgand, tükelda kooritud õun. Lisa lihale. Küpseta koos sealihaga 5-10 minutit pidevalt segades.

Lisa hapukapsas, lihapuljong ja piprasegu. Hauta mõõdukal tulel umbes 45 minutit.

Maitsesta, lisa sool ja suhkur. Puista hautise pinnale hakitud peterselli. Serveeri kartulipudruga.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 26.01.2011 22:08

Mulle väga maitses

Ilse
postitatud 20.11.2022 17:53

Maitses meile ka. Puljongit ei olnud käepärast ja tegin lihtsalt veega aha sai maitsev.