Portveini-sinihallitusjuustupasteet

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

50 g võid

1 kimp talisibulat või tavalist rohelist sibulat

4 sl portveini

0,5 sidruni riivitud koor

100 g Stiltoni sinihallitusjuustu

1 väike kimp peterselli

purustatud musta pipart

Valmistamine

Sulata pannil või, hauta hakitud talisibul pehmeks. Lisa portvein ja keeda tasasel tulel 3 minutit. Lisa ülejäänud ained (sh hakitud petersell) ja sega. Püreesta köögikombainis, maitsesta.

Jaota portsjonvormidesse ja pane vähemalt 2 tunniks külmkappi.

Serveeri otse külmkapist võetuna melba röstisaia juurde.

Loe veel:

BBC retsept (Port and Stilton Pate)

LISA KOMMENTAAR