Mozzarellaga täidetud paprikad

Juustu- ja tomatitäidisega ahjus küpsetatud paprikakaunad on mõnusalt kerge (õhtu)eine.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

3 erivärvilist paprikat

1 sl (maitsestatud) oliiviõli

150 g värsket mozzarella juustu

8 kirsstomatit

1 punane sibul

20 g värsket basiilikut

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika paprikad pooleks ning eemalda seemned. Määri nii seest kui ka väljast õliga. Aseta ahjuvormi.

Pane mozzarellakuubikud, kirsstomatisektorid, sibulaviilud ning pool basiilikulehtedest paprikakaunadesse. Maitsesta soola ja pipraga.

Nirista ülejäänud oliivõliga ning küpseta 35-45 minutit 180-kraadises ahjus, kuni mozzarella on sulanud.

Puista peale alleshoitud basiilikulehed ning nirista soovi korral veel tilk oliivõli paprikatele.

Serveeri näiteks krõbeda leivaga.

Loe veel:

Retsept on briti ajakirjast Tesco Recipe Magazine (March 2003, Mozzarella stuffed peppers). Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 15.03.2023 21:20

Minu pilt aastast 2016 :)