400 g penne rigate makarone
keetmiseks soolaga maitsestatud vett
Kaste:veidi oliiviõli
1 suurem sibul
1 tavaline punane paprika või 2 piklikku punast paprikat
300-400 g puhastatud suitsukana
1-2 hakitud küüslauguküünt
4 dl kohvikoort või vahukoort või toidukoort
4-5 sl (maitsestatud) sulatatud juustu
hakitud värsket peterselli või murulauku
Kuumuta pannil veidi õli. Lisa hakitud sibul ja paprika, maitsesta kergelt soolaga ja prae mõned minutid.
Lisa puhastatud ja tükeldatud suitsukana ja hakitud küüslauk. Prae veel mõned minutid.
Lisa rõõsk koor ja lase podiseda mõned minutid, siis sega juurde sulatatud juust. Maitsesta kaste soola, pipraga.
Kastme valmistamise ajal keeda makaronid vastavalt pakendi juhistele al dente. Kurna, sega koorese kanakastme hulka. Puista peale maitseroheline.
Serveeri kohe.
Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Koorene suitsukanapasta
Laste lemmik :)