Soe kitsejuust rosmariinisiirupiga

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 viilu kitsejuustu

2 viilutatud õuna või pirni

1 dl heledat siirupit

2-3 värsket rosmariinioksa

kaunistuseks india pähkleid

Valmistamine

Kuumuta siirupit koos rosmariiniga. Lase veidi jahtuda.

Pane õunaviilud nelja väikese kuhjana ahjuvormi, tõsta iga kuhja peale kitsejuustuviil. Küpseta 220-kraadises ahjus, kuni juust hakkab pehmenema ja on veidi värvi muutnud.

Libista õuna-kitsejuustutorn taldrikule, nirista peale rosmariinisiirupit. Kaunista india pähklitega.

Loe veel:

Soome K-Marketi retsept (Lämminta vuohenjuustoa ja rosmariinisiirappia). Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 11.04.2009 21:20

Klaasikese veiniga oli väga mõnus.

Pille
postitatud 01.12.2023 22:02

Zoozi tehtud pilt: