Sõrnikud toortatrajahuga

Kui kasutad sõrnikute paneerimiseks tatrajahu, siis sobivad need ka neile, kes gluteeni ei talu.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

600 g kohupiima

0,5 sidruni mahl

4 sl pruuni roosuhkrut

1 tl vanillisuhkrut

näpuotsaga soola

3 muna (suurus M)

2,5 dl toortatrajahu + paneerimiseks

Serveerimiseks:

maasika(toor)moosi

värskeid marju

vahtrasiirupit

Valmistamine

Sega omavahel kohupiim, sidrunist pressitud mahl ja suhkrud. Maitsesta soolaga, lisa munad ja jahu. Sega läbi ja lase tainal 15 minutit paisuda. 

Vormi kohupiimamassist kotletid, paneeri need mõlemalt poolt tatrajahus. Küpseta võis, õlis või kookosrasvas mõlemalt poolt kuldpruuniks. 

Serveeri marjade ja vahtrasiirupiga. 

Loe veel:

Lia Virkuse retsept ilmus ajakirjas Eesti Naine, juuli 2016. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

ReelikaV
postitatud 03.10.2023 19:07

Ülimaitsvad.