Marineeritud rohelised tomatid sibulaga

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 kg rohelisi tomateid

1 l vett

1 sl soola

700 g sibulat

Marinaad:

6 dl vett

3 dl 10% äädikat

3 dl suhkrut

1 kaneelikoor

1 muskaatõis ehk maasis

5 nelki

Valmistamine

Torka tomatitele kahvliga augud sisse, et koored katki ei keeks. Keeda soolvees poolpehmeks, nõruta.

Kuumuta marinaadiained keemiseni, lisa maitseained marlikotikeses.

Lisa eelkeedetud tomatid ja viilutatud sibul. Keeda, kuni tomatid ja sibul on küpsed.

Pane kuumalt steriliseeritud kuumadesse purkidesse.

Loe veel:

Finfoodi retsept. 

LISA KOMMENTAAR