Räim munahüübes

Munasegus küpsetatud räimefileed sobivad hästi nt kartulite ja kurgisalatiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
25 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g räime

1 dl piima

2 tk muna

soola

1 tl nisujahu

1 sl võid

tilli

Valmistamine

Puhasta räimed, eemalda luud ja laod kuumakindlasse vormi.
Kalla peale maitsestatud muna-piima segu, pane peale võitükikesed ja küpseta 15-20 minutit.
Valmis roale puista hakitud tilli.
Serveeri kartulite ja kurgisalatiga.

Retsept on pärit raamatust "50 hääd eesti retsepti", autoriks Kuldse Notsu Kõrtsi peakokk Tõnis Siigur. Pildi tegi QSTI.
LISA KOMMENTAAR

Qsti
postitatud 14.04.2009 10:38

Munahüübes räimed olid ettearvatavalt head, sest munahüüve juba üksi on mõnus söök...sinna veel kala ja juust juurde...mmm.