Kana fajita

Arvesta 1-2 tortiljat sööja kohta. Fajitade puhul viiakse tulikuum liha ja köögiviljad kuumal alusel lauale. Iga sööja võtab endale soojendatud tortilja, tõstab liha-paprikasegu peale ning võtab kastmeid juurde. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400-450 g kanafileed

2 sl õli

1 punane paprika

1 roheline või kollane paprika

1 suur sibul

1 pakk fajita maitseainesegu

8 suurt nisutortiljat

Serveerimiseks:

salsa-kastet

paksu hapukoort

guacamole't

krõmpsuvat rohelist salatit

Valmistamine

Lõika kanafilee peenikesteks ribadeks, sibul viiludeks ja paprikad ribadeks.

Prae sibulat ja paprikat umbes 5 minutit õlis, kuni sibul pruunistuma hakkab. Eemalda sibul-paprika pannilt. Veereta eelnevalt õliga piserdatud kanaribasid fajita maitseainesegus, pane pannile ja prae pidevalt segades umbes 5 minutit. Lisa praetud sibul ja paprika ning kuumuta uuesti läbi.

Vii lihasegu, soojendatud tortiljad ja erinevad lisandid lauda. 

Jaota kanatäidis tortiljade keskele pika ribana, lisa paar lusikatäit Salsa Mexicana't, guacamole't ja hapukoort, soovi korral ka veidi salatilehti. Keera rulli ja serveeri.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR