Arvesta 1-2 tortiljat sööja kohta. Fajitade puhul viiakse tulikuum liha ja köögiviljad kuumal alusel lauale. Iga sööja võtab endale soojendatud tortilja, tõstab liha-paprikasegu peale ning võtab kastmeid juurde.
Lõika kanafilee peenikesteks ribadeks, sibul viiludeks ja paprikad ribadeks.
Prae sibulat ja paprikat umbes 5 minutit õlis, kuni sibul pruunistuma hakkab. Eemalda sibul-paprika pannilt. Veereta eelnevalt õliga piserdatud kanaribasid fajita maitseainesegus, pane pannile ja prae pidevalt segades umbes 5 minutit. Lisa praetud sibul ja paprika ning kuumuta uuesti läbi.
Vii lihasegu, soojendatud tortiljad ja erinevad lisandid lauda.
Jaota kanatäidis tortiljade keskele pika ribana, lisa paar lusikatäit Salsa Mexicana't, guacamole't ja hapukoort, soovi korral ka veidi salatilehti. Keera rulli ja serveeri.
Kana fajita
Arvesta 1-2 tortiljat sööja kohta. Fajitade puhul viiakse tulikuum liha ja köögiviljad kuumal alusel lauale. Iga sööja võtab endale soojendatud tortilja, tõstab liha-paprikasegu peale ning võtab kastmeid juurde.