Aedniku pada

Väherasvane aedviljahautis, millele on lisatud punaseid läätsi.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1.5 dl punaseid läätsesid

1 keskmise suurusega lillkapsas

3 porgandit

4 kartulit

2-3 tk tomatit

1 porru

pisut juursellerit

7 dl aedviljapuljongit

hakitud maitserohelist

soola

Valmistamine

Tükelda lillkapsas, lõika porgandid, kartulid, tomatid ja seller kuubikuteks, viiluta porru.
Pane kõik komponendid potti ja vala juurde aedviljapuljongit, nii et kõik aedviljad oleksid vedelikuga kaetud. Hauta pajarooga madalal kuumusel tund aega.

Retsept ilmus ajalehes Postimees (10.9.2001 Britt Rosen). Pildi tegi ZOOZI.
LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 15.10.2010 08:25

Maitsev pajaroog,millele läätsed annavad juurde mõnusa maitse.