Vajadusel koori vorst ja lõika 5 mm paksusteks ribadeks. Haki sibul ja viiluta paprika.
Kuumuta pannil õli ning pruunista sibul kergelt. Lisa vorsti- ja paprikaribad. Lisa tomatipüree ning kuumuta läbi.
Lisa piim/lihapuljong ja keeda tasasel tulel paar minutit.
Maitsesta soola ja pipraga, puista peale hakitud peterselli. Serveeri kartulipudru ja värske salatiga.
Retsept on soome K-Marketi retseptivihikust Herkkutori (Helmikuu 1999, Makkarastroganof). PIldi tegi DOMORI.
Väga lihtne ja kiiresti valmiv kaste. Huvitav idee, ise poleks sellistest asjadest kastet kokku seganud, aga tulemus oli täitsa hea. Mina soola ei lisanud, puljongis on sool sees ja minule sobis nii väga hästi.
Väga lihtne ja kiiresti valmiv kaste. Huvitav idee, ise poleks sellistest asjadest kastet kokku seganud, aga tulemus oli täitsa hea. Mina soola ei lisanud, puljongis on sool sees ja minule sobis nii väga hästi.
Väga lihtne ja kiiresti valmiv kaste. Huvitav idee, ise poleks sellistest asjadest kastet kokku seganud, aga tulemus oli täitsa hea. Mina soola ei lisanud, puljongis on sool sees ja minule sobis nii väga hästi.
Vorsti-paprikakaste
Vorstikaste paprika ja tomatipüreega, maitsev kartulipudru kõrvale.