Vorsti-riisihautis karri ja õunakuubikutega

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1-2 tk porrut

1 tk haput õuna

1.5 sl õli

1 tl karripulbrit

1 tl kuivatatud tüümiani e. aed-liivateed

225 g riisi

4 tk viinerit

4.5 dl vett või puljongit

soola

musta pipart

peterselli

Valmistamine

Pese porrud, lõika seibideks. Koori õun ja lõika kuubikuteks. Lõika vorstid viiludeks.
Kuumuta potis õli, lisa porruviilud, õunakuubikud ja karripulber. Lisa vorstid ja riis, kuumuta veidi.
Vala juurde puljong ja maitseained. Pane potile kaas peale ja hauta tasasel tulel 20 minutit, kuni vedelik on imendunud.
Maitsesta ja puista peale hakitud peterselli.

Retsept on Taani ajakirjast Femina (2/1992)
LISA KOMMENTAAR