Pese ja koori aedviljad ning lõika peenikesteks kangideks.
Keeda aedube umbes 5 minutit.
Kuumuta õli ja lisa aedviljad antud järjekorras, viimasena lisa keedetud ja vajadusel juppideks lõigatud aedoad. Ära liiga kaua prae, sest muidu muutuvad aedviljad liiga pehmeks!
Kui kõik aedviljad on wok-pannil, lisa tšilli- ja sojakaste. Kuumuta veel pool minutit. Maitsesta ja serveeri kas iseseisva roana või soovi korral koos riisiga.
Nipid ja soovitused:
Soovi korral lisa pruunistatud kanaribasid või kooritud krevette. Siis ei sobi roog enam veganitele.
Gluteenivaba versiooni jaoks kasuta gluteenivaba Tamari sojakastet.
Soome Finfoodi retsept (Papuwok). Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Vokitud aedoad ja muud köögiviljad
Värvikirev köögiviljaroog.