4 sl palsamiäädikat
6 sl külmpressitud oliiviõli
1 seemnetest puhastatud cantaloupe melon
12 paberõhukest viilu Parma sinki (Prosciutto di Parma/Prosciutto crudo)
väike peotäis rukolat e. põld-võõrkapsast või basiilikut või siledalehist peterselli
Valmista esmalt kaste: klopi palsamäädikas ja oliiviõli vispliga ühtlaseks, maitsesta soola ja pipraga. Lõika melon viiludeks ja eemalda koor.
Laota igale taldrikule 2 viilu sinki ja paar meloniviilu. Kaunista värskete ürtidega, enne serveerimist nirista peale kastet. Retsept on pärit brittide Safeway kauplusteketi retseptivihikust (Parma ham and melon). Pildi tegi KOOGI KATA.
Klassikaline kombinatsioon. Basiilik sobis eelroa juurde suurepäraselt.
Supper hea salat! Mulle sattus mõnusalt magus cantaloupe melon, mis tegi salati eriti heaks. Kaunistuseks kasutasin rukolat.
Parma sink meloniga