Peedisalat (hoidis)

Kogus
6-7 liitrit
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

250 g õli

2 kg sibulat

2 kg tomatit

2 kg peeti

2 kg paprikat

3 sl soola

3 sl suhkrut

6 sl 30%list äädikat

Valmistamine

Kuumuta õli potis keemiseni. Lisa tükeldatud sibulad ja kuumuta, kuni sibulad on pehmed.

Kasta tomatid mõneks minutiks kuuma vette ja koori.

Pane tükeldatud tomatid, paprikad ja riivitud peet samuti potti. Lisa sool, suhkur ja äädikas. Keeda 10-15 minutit.

Pane kuum salat kuumutatud purkidesse.

Loe veel:

Pereköögi retsept (August 2002). Retsepti saatis Merilin Sepp-Tammsaar Jõgevalt.

LISA KOMMENTAAR

Erka
postitatud 21.09.2012 12:08

Lõpetasin just salati purki panemise, seega on muljed alles värsked. :)) Päris mõnus salat tuli. Plaanin sellele laialdast kasutust: salatina, supipõhjana, lisandina kotletitainasse.