2 sl õli
400 g veisehakkliha
400 g purustatud konservitud tomateid
1 sibul
1.5 tl soola
0.5 tl purustatud musta pipart
1 sl kuivatatud punet
1 sl mett
5 dl vett
1,5 sl sidrunimahla
400 g purk valgeid konservube
hakitud peterselli või sibulapealseid
Kuumuta potis õli ja pruunista selles hakkliha.
Lisa tomatikonserv, tükeldatud sibul, küüslauguküüs, maitseained, sool, mesi ja vesi. Hauta 20 minutit.
Lisa oad, kuumuta supp uuesti läbi ja maitsesta soovi korral veel.
Puista üle hakitud peterselli või sibulapealsetega.
Retsept ilmus Pere ja Kodu lisalehes "Pereköök" (jaanuar 2003)
meie pere üks leppiksuppidest:) olen sisse hakkinud värskeid tomateid, purgimaisi olen ka juurde pannud
Kasutasin poolt kogust hakkliha ja lisasin 2 porgandit. Ja tuli tõesti väga maitsev, eriti hapukoorega, läheb kohe kindlasti kordamisele
See supp on juba pikemat aega meie pere lemmik. Suur tänu retsepti eest!
Väga, väga maitsev supp. Äärmiselt lihtne valmistada. Kindlasti teen veel!
Kas mõeldud on tomatikastmes ube ja need lähevad siis supisse koos kastmega?
Kati, tundub, et "tavalisi", aga kui on kodus tomatikastmes oad, siis võid neid ka kasutada, koos kastmega.
Lihtne ja toitev tomati-hakklihasupp
Lihtsasti valmistatav maitsev supp. Hakkliha ning oad tegid supi igati toitvaks.