Paneeritud sealihalõigud

Seafileest saab kerge vaevaga ja kiiresti maitsva õhtusöögi.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400-500 g sea sise- või välisfileed

2 muna

1-2 dl riivsaia või riivleiba

soola ja musta pipart

Praadimiseks:

võid ja õli

Valmistamine

Lõika seafilee 2 cm paksusteks tükkideks ja vasarda õhukeseks (seda on parim teha nt kahe toidukiletüki vahel).

Kasta lihalõigud esmalt lahtiklopitud munasegusse ja paneeri soola ja pipraga maitsestatud riivsaias või -leivas.

Kuumuta või ja õli pannil. Prae lihalõigud esmalt ühelt ja siis ka teiselt poolt helepruuniks.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa

LISA KOMMENTAAR

Akaatsia
postitatud 27.12.2012 10:01

Kiire, lihtne ja alati maitsev.

Kulbinka
postitatud 22.01.2013 10:49

meie laste lemmik aastaid

Ilse
postitatud 25.11.2015 13:14

Nagu restoranis :)

Monika-Helena Epelbaum
postitatud 25.11.2015 16:02

Minu lemmik :)

Hexy
postitatud 12.09.2018 16:30

Väga maitsev!