Seafileest saab kerge vaevaga ja kiiresti maitsva õhtusöögi.
400-500 g sea sise- või välisfileed
2 muna
1-2 dl riivsaia või riivleiba
soola ja musta pipart
võid ja õli
Lõika seafilee 2 cm paksusteks tükkideks ja vasarda õhukeseks (seda on parim teha nt kahe toidukiletüki vahel).
Kasta lihalõigud esmalt lahtiklopitud munasegusse ja paneeri soola ja pipraga maitsestatud riivsaias või -leivas.
Kuumuta või ja õli pannil. Prae lihalõigud esmalt ühelt ja siis ka teiselt poolt helepruuniks. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Kiire, lihtne ja alati maitsev.
meie laste lemmik aastaid
Nagu restoranis :)
Minu lemmik :)
Väga maitsev!
Paneeritud sealihalõigud
Seafileest saab kerge vaevaga ja kiiresti maitsva õhtusöögi.