Hispaania salat

Värske salat sibula, tomati ja lehtsalatiga (Ensalada Verde) ei puudu kunagi Hispaania suvistelt söögikordadelt.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

punt lehtsalatit - nt

rooma salatit või jääsalatit

1 salatisibul või väike punane sibul

2 suurt tomatit

Kaste:

1 sl veiniäädikat

3 sl külmpressitud oliiviõli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Pese vajadusel salatilehed, kuivata hoolega. Rebi salatilehed väiksemateks tükkideks ja pane kaussi. Lõika tomatid viiludeks või sektoriteks, lisa kaussi. Koori sibul, lõika pikuti pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks. Lisa kaussi.

Sega õli ja veiniäädikas, nirista salatile. Maitsesta soola-pipraga, sega kergelt läbi ja serveeri. 

Pildi tegi Pille.

LISA KOMMENTAAR

Aniitram
postitatud 15.05.2010 19:02

Kastet oli minu arvates palju. Aga salat oli muidu hea.

Hexy
postitatud 21.05.2016 20:27

Maitsev salat!