2024. aastal võitis sibulapirukate konkursi Voronja galerii peremees Raul Oreškin ehk et see pirukas on tiitli "Sibulatee sibulapirukameister 2024" autori pirukas :)
Peipsiveerel lisatakse jõhvikaid paljudesse roogadesse, isegi suppidesse, seepärast kaunista võimalusel
pirukas jõhvikatega.
Sega või jahuga, lisa maitseained ja vajadusel vesi. Sõtku ühtlaseks massiks ja pane 30 minutiks seisma. Siis suru tainas madalasse küpsetusvormi ja torka kahvliga mõned augud. Eelküpseta põhja 200-kraadises ahjus umbes 10 minutit, kuni see on kergelt kuldne.
Haki sibul ja prae pannil kergelt läbi. Pane potti koos teiste kastmeainetega hauduma 10-15 minutiks või kuni suitsujuust on sulanud.
Kui oled poti tulelt võtnud, lisa segule lahtiklopitud muna. Vala seejärel kate tainale ja küpseta 180 kraadi juures 20–30 minutit, kuni pirukas on pealt kuldpruun.
Voronini sibulapirukas
2024. aastal võitis sibulapirukate konkursi Voronja galerii peremees Raul Oreškin ehk et see pirukas on tiitli "Sibulatee sibulapirukameister 2024" autori pirukas :)
Peipsiveerel lisatakse jõhvikaid paljudesse roogadesse, isegi suppidesse, seepärast kaunista võimalusel pirukas jõhvikatega.