Peruu kartulisalat

Kartulisalat muna ja kodujuustuga. 

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

6-8 keedetud kartulit

2 punast sibulat

2 muna

200 g kodujuustu

1 dl hapukoort

1 sl sidrunimahla

soola ja musta pipart

2 sl oliiviõli

Valmistamine

Koori kartulid ja lõika viiludeks. Koori sibulad ja lõika õhukesteks ratasteks. Lao kartuliviilud vaagnale vaheldumisi sibularatastega. Jäta natuke sibulat ka kaunistuseks.

Keeda munad kõvaks ja eralda munakollased munavalgetest. Sega katkisurutud munakollased ja sidrunimahl kodujuustuga. Maitsesta julgelt soola ja musta pipraga (soovi korral ka tšilli- või cayenne pipraga). Lisa õli.

Kata kartuliviilud algul hakitud munavalgetega, seejärel kodujuustu-kastmega. Pealt kaunista sibularatastega.

Retsept ilmus ajalehes Postimees 21.9.1996

LISA KOMMENTAAR

Tiina
postitatud 13.06.2019 18:22

Mina Peruus kodujuustu ja hapukoort kusagil müügil ei näinud ... Punast sibulat panevad nad aga küll kõikjale.