Ungaripärane paprikahoidis. Soovi korral võid lisada ka tšillihelbeid ja hakitud küüslauku.
2 kg tomatit
1 kg sibulat
1 kg paprikat
praadimiseks õli
500 g tomatipüreed
50 g suhkrut
2 sl soola
1 sl purustatud musta pipart
Lõika tomat, paprika ja sibul ribadeks. Prae pannil õlis poolpehmeks.
Siis lisa tomatipasta, suhkur ja sool. Kuumuta uuesti keemiseni ning keeda tasasel tulel tund aega.
Lisa must pipar ning keeda veel 10 minutit.
Pane kohe kuumadesse steriliseeritud purkidesse ja kaaneta.
Pildi tegi DAGRIS.
Super, meeldib see et ei ole õliga.
ˇon ju õliga
Muidugi on õliga kui praed õliga
Tegin ja tohutult maitsev tuli :)
Ungarlane ei keeda kuumuta hulka ei sibulat ega küüslauku.
Sibul ja küüslauk ajavad käärima.
:D
Lihtne letšo tomatipüreega
Ungaripärane paprikahoidis. Soovi korral võid lisada ka tšillihelbeid ja hakitud küüslauku.