Letšo

Ungaripärane paprikahoidis. Soovi korral võid lisada ka tšillihelbeid ja hakitud küüslauku.

Kogus
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

2 kg tomatit

1 kg sibulat

1 kg paprikat

praadimiseks õli

500 g tomatipüreed

50 g suhkrut

2 sl soola

1 sl purustatud musta pipart

Valmistamine

Lõika tomat, paprika ja sibul ribadeks. Prae pannil õlis poolpehmeks.

Siis lisa tomatipasta, suhkur ja sool. Kuumuta uuesti keemiseni ning keeda tasasel tulel tund aega.

Lisa must pipar ning keeda veel 10 minutit.

Pane kohe kuumadesse steriliseeritud purkidesse ja kaaneta.

Loe veel:

Pildi tegi DAGRIS.

LISA KOMMENTAAR

algaja
postitatud 26.08.2013 22:21

Super, meeldib see et ei ole õliga.

mann
posted on 23.08.2015 13:38

ˇon ju õliga

Harri
posted on 16.10.2016 19:25

Muidugi on õliga kui praed õliga

Kerly
postitatud 08.10.2013 13:30

Tegin ja tohutult maitsev tuli :)

Kas ikka on õige
postitatud 15.07.2018 19:31

Ungarlane ei keeda kuumuta hulka ei sibulat ega küüslauku.

Muidugi
posted on 01.08.2018 11:38

Sibul ja küüslauk ajavad käärima.