500 g hapukapsast
1 l vett
4 Tallegg eestimaist broileripoolkoiba
1-2 porgandit
1 sl suhkrut
1 tl soola
värsket hakitud peterselli
Pane hapukapsas külma veega keema ning keeda madalal tulel kaane all 1 tund.
Lisa kanakoivad ja riivitud porgandid, maitsesta soola ja suhkruga. Keeda veel pool tundi, kuni kapsas ja kanaliha on pehmed.
Serveerimisel tõsta igasse taldrikusse koos supiga ka kanakoib. Peale puista maitserohelist.
Idee on retseptilehest "Pereköök". Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.
Mulle maitses,liha andsin mehele.
Hea lahe supp, lihtne teha ka, aga mulle meeldib kruupidega ikka rohkem.
Mina teen ammu hapukapsasuppi kanaga. 20 min. enne supi valmimist panen kruubi asemel sisse suurt kaerahelvest - teeb supi tummisemaks. Kana hakin ära ja tykid panen supi sisse tagasi.
Hästi lihtne ja ka maitsev :)
Kiidan väga!
Väga maitsev supp,
Väga mõnus, kogu pere sõi ja kiitis :)
Kiidan minagi seda suppi :)
Läks töösse :)
Meie peres päris tihti menüüs olev supp!
Tegin ja väga maitsev oli.
Mõnus lahja supp:)
Sain just valmis hapukapsasupi kana poolkoibadega, fb-s naminamis märkasin kord. Juba 3. kord keedan ja kiidan!
Mina lisasin pool tšillikauna ka ca pooleks tunniks, et särtsu juurde anda! Oi mis hea!
Mega hea supp.
Ammu olen teinud ja ikka tangu kah kasutanud. Minu köögis kruup, see nõukaaegne leiutis, üldse puudub ja selle asemel kasutan lõuna-eesti tangu. Mõnus mahe ja piisava rasvaga supp. Pole ju kuskil kirjas, et vaid siga peab selle supi tarvis oma ihu loovutama.
Keetsin ahjukana jääkidest (kondid+liha) supile puljongi (lisasin lorberit, musta terapipart, himaalaja soola) ning panin kurnatud puljongisse hapukapsa-porgandi segu keema. Eemaldasin kanalt liha ja lisasin supile. Imemaitsev :P
Olen kanakoibadega keetnud ja väga hea sai!
sama siin.
Hapukapsasupp kanakoibadega
Kanalihaga valmistatud hapukapsasupp on veidi tervislikum kui traditsiooniline sealihaga valmistatud supp. Maitselt on see kodune supp mahe, natuke magushapu ja tasakaalustatud.
Nami-Nami soovitab kasutada Talleggi eestimaiseid broileripoolkoibi.