Kanarullid toorjuustuga

Veidi kergem versioon kuulsatest Kiievi kotlettidest.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 suurt nahata kanafileed

100 g toasooja võid

75-100 g toorjuustu

1 sl hakitud peterselli

0.5 tl hakitud salveid

0.25 tl hakitud rosmariini

0.25 tl hakitud tüümiani e. aed-liivateed

Paneerimiseks:

1 muna

2-4 dl soola ja pipraga maitsestatud riivsaia

Valmistamine

Lõika kanafileed põigiti pooleks. (Pane kanafileed 2 toidukiletüki vahele ja) tao hästi õhukeseks.
Sega kausis pehme või ja toorjuust ühtlaseks, lisa maitseroheline.
Veereta ürdivõi rulliks ja aseta jupp igale kanafileele. Keera kanafileed rulli, nii et või oleks rulli sees.
Kasta täidetud kanarull munasse ja paneeri riivsaias.
Friti või prae kuumas õlis kuldpruuniks ja krõbedaks (umbes 20 minutit).

LISA KOMMENTAAR

Liina
postitatud 22.02.2013 19:21

Uue Tere La Fresca vahemeremaitselise toorjuustuga on need rullid lausa taevalikud! :) kindlasti läheb kordamisele.