Kuumuta või pannil, lisa sibulad ja küüslauk. Prae pidevalt segades, kuni sibulad on pehmed. Lisa kanamaks, prae ja sega, kuni maks on pruunistunud (umbes 3 minutit).
Peenesta köögikombainis ühtlaseks. Lisa tasapisi konjak ja ülejäänud või, sega uuesti ühtlaseks.
Vala segu 8 väikesesesse portsjonvormi (à 1-1.5 dl). Kata kilega ja hoia jahedas, kuni pasteet on kõvenenud.
Serveeri õhukese röstisaia ja aedviljatükkidega (porgand, paprika, sellerivarred jne).
Retseptis toodud muskaadikogus tundus minu jaoks olematu ja nii ma seda mehiselt sisse uhasin. Sai suts vürtsikas. 1 tl peaks selline paras kogus olema.
Kanamaksapasteet keedetud munaga
Lisaks tavapärasele võile ja konjakile sisaldab see kanamaksapasteet ka keedetud mune.