Saue paella

Kogus
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 sl õli

1 sibul

1-2 rohelist paprikat

2 dl riisi

4 dl vett

2 puljongikuubikut (1 liha-, 1 kalakuubik)

1 dl konservitud purustatud tomatit

250 g kanafileed

200 g taist sealiha

150 g ookeanikala fileed

0.5 tl Santa Maria sidrunipipart

1 tl Santa Maria broilerimaitseainet

1 tl purustatud musta pipart

1 tl Santa Maria liha üldmaitseainet

1 dl külmutatud herneid

Kaunistuseks:

maitserohelist

sidrunit lõikudena

Valmistamine

Kuumuta sügavamal pannil pooles õlis sibulaviilud ja väikesed paprikaribad.
Lisa riis ja kuumuta veel 2-3 minutit.
Vala juurde kuubikutest valmistatud 2 dl lihapuljongit ja 2 dl kalapuljongit. Keeda, kuni riis on paisunud.
Teisel pannil pruunista tükeldatud kanafilee ja sealihakuubikud. Lisa veidi vett ja hauta kaane all valmis.
Lõpuks lisa tükeldatud kalafilee.
Maitsesta sidrunipipra, broilerimaitseaine, musta pipra ja liha üldmaitseainega. Vajaduse korral lisa ka soola.
Kuumuta läbi ja sega peaaegu valmis riisiga.
Lisa sulanud herned ja hoia hästi nõrgal tulel 5-10 minutit. Serveerimisel garneeri maitserohelise ja sidrunilõikudega.

LISA KOMMENTAAR