4 sl õli
1 sibul
1-2 rohelist paprikat
2 dl riisi
4 dl vett
2 puljongikuubikut (1 liha-, 1 kalakuubik)
1 dl konservitud purustatud tomatit
250 g kanafileed
200 g taist sealiha
150 g ookeanikala fileed
0.5 tl Santa Maria sidrunipipart
1 tl Santa Maria broilerimaitseainet
1 tl purustatud musta pipart
1 tl Santa Maria liha üldmaitseainet
1 dl külmutatud herneid
Kaunistuseks:sidrunit lõikudena
Kuumuta sügavamal pannil pooles õlis sibulaviilud ja väikesed paprikaribad.
Lisa riis ja kuumuta veel 2-3 minutit.
Vala juurde kuubikutest valmistatud 2 dl lihapuljongit ja 2 dl kalapuljongit. Keeda, kuni riis on paisunud.
Teisel pannil pruunista tükeldatud kanafilee ja sealihakuubikud. Lisa veidi vett ja hauta kaane all valmis.
Lõpuks lisa tükeldatud kalafilee.
Maitsesta sidrunipipra, broilerimaitseaine, musta pipra ja liha üldmaitseainega. Vajaduse korral lisa ka soola.
Kuumuta läbi ja sega peaaegu valmis riisiga.
Lisa sulanud herned ja hoia hästi nõrgal tulel 5-10 minutit. Serveerimisel garneeri maitserohelise ja sidrunilõikudega.
Saue paella