Klassikalised singirullid

Klassikalised singirullid juustu-majoneesi-küüslaugutäidisega.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

õhukeselt viilutatud sinki

Täidis:

peenelt riivitud juustu

peenestatud küüslauku või riivitud mädarõigast

Hellmann's Original majoneesi

Kaunistuseks:

murulauku

Valmistamine

Riivi juust, sega majoneesiga. Maitsesta küüslaugu või mädarõikaga.

Pane segu singiviiludele, keera rulli. (Soovi korral lõika kerge nurga all pooleks.)

Hoia serveerimiseni külmkapis. Kaunistamiseks seo soovi korral iga singirulli ümber murulauk.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Silx
postitatud 31.12.2010 14:42

Kiidan taevani (kasutasin kanasinki).

Kaare
postitatud 20.02.2017 17:44

Pojale maitsevad hirmsasti!

Tokko
postitatud 04.03.2017 10:33

Väga head ja lihtsad teha ka.

Mingi vend
postitatud 11.04.2019 16:06

Kogused?

Hmm
posted on 18.07.2020 15:26

Kõik käib ju maitse järgi. Sellele retseptile on peaaegu võimatu koguseid öelda.

Näljane
postitatud 31.12.2020 14:04

Kogused, kogused, kogused?

Pille
posted on 01.01.2021 16:37

Näljane, siia me ei pannud koguseid. See sõltub täpselt sellest, et mis juustu kasutatakse (pehmemat/kuivemat), kui suured singiviilud on, kui palju keegi sinna seda täidist sinna sisse rullib jne jne.