Klassikalised singirullid

Klassikalised singirullid juustu-majoneesi-küüslaugutäidisega.
Kasuta nt kodumaist Tarplan majoneesi.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

õhukeselt viilutatud sinki

Täidis:

peenelt riivitud juustu

peenestatud küüslauku või riivitud mädarõigast

majoneesi (nt Tarplan peakoka majonees)

Kaunistuseks:

murulauku

Valmistamine

Riivi juust, sega majoneesiga. Maitsesta küüslaugu või mädarõikaga.

Pane segu singiviiludele, keera rulli. (Soovi korral lõika kerge nurga all pooleks.)

Hoia serveerimiseni külmkapis. Kaunistamiseks seo soovi korral iga singirulli ümber murulauk.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Silx
postitatud 31.12.2010 14:42

Kiidan taevani (kasutasin kanasinki).

Kaare
postitatud 20.02.2017 17:44

Pojale maitsevad hirmsasti!

Tokko
postitatud 04.03.2017 10:33

Väga head ja lihtsad teha ka.

Mingi vend
postitatud 11.04.2019 16:06

Kogused?

Hmm
postitatud 18.07.2020 15:26

Kõik käib ju maitse järgi. Sellele retseptile on peaaegu võimatu koguseid öelda.

Näljane
postitatud 31.12.2020 14:04

Kogused, kogused, kogused?

Pille
postitatud 01.01.2021 16:37

Näljane, siia me ei pannud koguseid. See sõltub täpselt sellest, et mis juustu kasutatakse (pehmemat/kuivemat), kui suured singiviilud on, kui palju keegi sinna seda täidist sinna sisse rullib jne jne.

Well
postitatud 31.12.2021 18:08

Played

Maalt ja hobusega
postitatud 15.05.2022 17:45

No tõesti puhas klassika!

Monika Ruuska
postitatud 23.02.2024 15:45

Need on alati laual, kõigile maitsevad. Mõnus suutäis!

Sven
postitatud 23.12.2024 12:33

Mina soovitaks kindlasti panna 50/50 majonees ja hapukoor. Isiklikult see majoneesi maitse minuarust peksab üle kõik maitsed. Hapukoor teeb ka mahedamaks maitse ja ei ole nii soolane majoneesist.