õhukeselt viilutatud sinki
Täidis:peenelt riivitud juustu
peenestatud küüslauku või riivitud mädarõigast
majoneesi (nt Tarplan peakoka majonees)
Kaunistuseks:Riivi juust, sega majoneesiga. Maitsesta küüslaugu või mädarõikaga.
Pane segu singiviiludele, keera rulli. (Soovi korral lõika kerge nurga all pooleks.)
Hoia serveerimiseni külmkapis. Kaunistamiseks seo soovi korral iga singirulli ümber murulauk.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Kiidan taevani (kasutasin kanasinki).
Pojale maitsevad hirmsasti!
Väga head ja lihtsad teha ka.
Kogused?
Kõik käib ju maitse järgi. Sellele retseptile on peaaegu võimatu koguseid öelda.
Kogused, kogused, kogused?
Näljane, siia me ei pannud koguseid. See sõltub täpselt sellest, et mis juustu kasutatakse (pehmemat/kuivemat), kui suured singiviilud on, kui palju keegi sinna seda täidist sinna sisse rullib jne jne.
Played
No tõesti puhas klassika!
Need on alati laual, kõigile maitsevad. Mõnus suutäis!
Mina soovitaks kindlasti panna 50/50 majonees ja hapukoor. Isiklikult see majoneesi maitse minuarust peksab üle kõik maitsed. Hapukoor teeb ka mahedamaks maitse ja ei ole nii soolane majoneesist.
Klassikalised singirullid
Klassikalised singirullid juustu-majoneesi-küüslaugutäidisega. Kasuta nt kodumaist Tarplan majoneesi.